Menu

Domotica

A- A A+

Wat is Control4

" Teveel afstandsbedieningen …"

Hoeveel verschillende afstandsbedieningen liggen er bij u in de woonkamer? Kan iedereen in de woning zelfstandig alle toestellen bedienen? Wat dacht u van één enkele afstandsbediening die intelligent genoeg is om al de toestellen in uw woning te bedienen in functie van wat u vraagt? Wat als diezelfde afstandsbedieningen met één druk op de knop al de lichten in uw woning kan uitschakelen wanneer u naar bed gaat? Dat is de kracht van automatisatie!

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche - Control4 afstandsbediening

De beste eigenschap van het systeem is echter dat het modulair opgebouwd kan worden. Onder de Control4 slogan  ‘dream big, start small’  bent u met een Control4 systeem niet verplicht om het hele project in één keer uit te voeren. De voordelen zoals vereenvoudigde programmatie, remote service en minimum nood aan bekabeling, laten toe om uw systeem uit te breiden afhankelijk van wensen en budget. Dit alles heeft tot resultaat dat u al kan starten met een basis Control4 domotica systeem voor een prijs die lager ligt dan een goede universele afstandsbediening.

De gebruiker kiest de functie die hij wenst uit te voeren, bijvoorbeeld dvd kijken, en het systeem weet precies welke toestellen ingeschakeld moeten worden en op welke instelling ze dienen te staan. De Control4 afstandsbediening wordt nu automatisch de intelligente afstandsbediening van uw dvd speler. Met één druk op de knop wordt alles net zo makkelijk weer uitgeschakeld. U kan zelfs de verlichting van de woonkamer koppelen zodat de lichten automatisch dimmen wanneer u de tv- inschakelt. Uiteraard biedt Control4 eveneens de mogelijkheid om het systeem te bedienen via iPad, iPhone, Android, PC en MAC en dit met dezelfde overzichtelijke gebruikers interface. Een goed domotica te Oostende of automatisatie systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk en dat is precies waar we bij Klank en Beeldstudio Vanden Bussche naar streven. 

 Control4 Domotica (of automatisatie zoals we het liever noemen), is zeker niets nieuw en is al geruime tijd beschikbaar in verschillende vormen. Veel gebruikers hebben echter een slecht gevoel bij het woord ‘domotica’ en de meningen over het al dan niet plaatsen van een systeem zijn op zijn minst verdeeld. Domotica is duur, domotica is ingewikkeld, domotica kan u niet integreren zonder zware renovaties te doen en ga zo maar door…Er zijn vandaag behoorlijk wat oplossingen beschikbaar en de meningen zoals hierboven vermeld vinden zeker hun oorsprong in de manier waarop sommige systemen opgebouwd zijn. Control4 Domotica heeft geluisterd naar de gebruikers en heeft een systeem ontwikkeld dat rekening houdt met de specifieke wensen van de gebruikers zelfs! Het resultaat is een eenvoudig te integrerenbetaalbare totaal oplossing waarmee u niet enkel uw lichten kan bedienen of uw poort kan openen, maar waarmee u ook uw geluidsinstallatie, flatscreen, mediaspeler, camerabewaking en andere toepassingen kan besturen.

 

Merken


Lees meer

ma  -  za  :  09u30  -  12u00  &  13u30  -  18u00   //   wo   -   zo  :  gesloten

Contact

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche       Torhoutsesteenweg 88C        8400  -  Oostende        België        Ligging
Tel :+32 59 70 50 62             info@vanden-bussche.be        BTW BE0413 604 832