Menu

In de kijker

A- A A+

 Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche - Bluesound What's Hifi award 2016

 What Hi-Fi? Sound & Vision awards:  Bluesound wint voor de derde opeenvolgende keer de What Hi-Fi? Award voor Beste Multi-Room Systeem van het jaar 2016.

Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Bluesound, het draadloze multi-room hi-res muzieksysteem, de begeerde “2016 Product of the Year Award” gekregen in de categorie “Multi-room Systeem” van What Hi-Fi? Sound & Vision. De award werd aangekondigd tijdens de jaarlijkse What Hi-Fi? Awards in London op 17 oktober.

“We zijn bijzonder blij en trots dat we deze award voor de derde opeenvolgende keer winnen. Dit laat de vastberadenheid, de inzet en de passie zien die Bluesound tentoon spreidt” zei John Banks, de Chief Brand Officer en Directeur van Marktontwikkeling bij Bluesound. “Bluesound blijft de lat hoog leggen in de categorie van multi-room streaming door de muziekliefhebbers een ongelooflijke luisterervaring van hoge kwaliteit te bieden in de huiskamer of iedere andere kamer in de woning.”

                                                                                
Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche - Eisa Award 2016-2017 streaming device

 MEER INFO DRUK HIER

 

Dit jaar heeft What Hi-Fi? Bluesound’s generatie 2 producten opnieuw geëerd als het best klinkende multiroom systeem en erkent hiermee het unieke in de categorie voor het aanbieden van ondersteuning voor hoge resolutie audio (HRA), zowel als de mogelijkheid om Master Quality Authenticated (MQA) muziek te decoderen. Bovendien vermeldt What Hi-Fi? de veelzijdigheid van de producten. Bluesound’s PULSE 2, PULSE MINI, AND PULSE FLEX, zijn kompakte alles-in-één draadloze luidsprekers, die de gebruikers toelaten om digitale muziek te streamen van een locale bibliotheek of een muziekdienst naar eender waar in de woning en dit met de intuïtieve controle van een smartphone, tablet of desktop computer. Voor de echte muziekliefhebbers die het gemak willen van het benaderen en controleren van muziek via de smartphone of tablet, maar die niet hun traditionele stereoset willen opgeven biedt Bluesound toestellen zoals de NODE 2, POWERNODE 2, en de VAULT 2, die traditionele stereo’s “slim” maken.  Bluesound’s nieuwste product in het Gen 2 gamma is de PULSE SOUNDBAR, die hoge resolutie klank naar HD televisies brengt.

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche - Bluesound Pulse soundbar

                                    
Lees meer

ma  -  za  :  09u30  -  12u00  &  13u30  -  18u00   //   wo   -   zo  :  gesloten

Contact

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche       Torhoutsesteenweg 88C        8400  -  Oostende        België        Ligging
Tel :+32 59 70 50 62             info@vanden-bussche.be        BTW BE0413 604 832