Menu

Multiroom installatie

A- A A+

Multiroom audio - Video

Muziek is net zoals licht een belangrijke sfeerschepper in de woning. Het is fijn om overal in huis een muzikaal decor te voorzien, het is nog aangenamer om op elk ogenblik en in elk vertrek de muziek te kunnen kiezen die je wilt horen. Muziekdistributie is het antwoord!

Muziekdistributie over verschillende vertrekken in de woning wordt aangeduid met 'Multiroom', waarbij het schakelen van de luidsprekers en volumeregeling per kamer vanzelfsprekend is.  Vandaag is daar tevens 'Multisourcing' altijd aan gekoppeld.  Dit wijst erop dat je in elke kamer kan kiezen welke bron er weerklinkt.  Het laat toe om in de badkamer naar een cd track te luisteren terwijl er in de keuken een internetradio weerklinkt.  Voor de bediening kan in elke kamer een bedieningspaneel geplaatst worden met de mogelijkheid om het volume te regelen, de bron te selecteren.  Bediening via I-Pad of tablet is eveneens een mogelijkheid.

Streaming. Niet meer weg te denken. Sinds de komst van services als Spotify, Deezer, Qobuz,... is onze manier van muziek luisteren gewijzigd. Met Bluesound producten kun je draadloos muziek streamen waar je wenst. Je hebt enkel een wifi-thuisnetwerk nodig en daar ga je.

                         Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche - streaming diensten

 

Wenst u uw digitale muziek en film collectie of online services zoals Spotify overal af te spelen. Dacht u er ook aan om uw oude cd of vinyl af te spelen. Samen met u kiezen we uit een reeks produkten van vertrouwde kwalitatieve fabrikanten en stellen zo de multiroom installatie  te Oostende en omstreken op maat voor u samen.

Merken

Lees meer

ma  -  za  :  09u30  -  12u00  &  13u30  -  18u00   //   wo   -   zo  :  gesloten

Contact

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche       Torhoutsesteenweg 88C        8400  -  Oostende        België        Ligging
Tel :+32 59 70 50 62             info@vanden-bussche.be        BTW BE0413 604 832