Menu

Satellietproject

A- A A+

Digitaal televisie kijken kan in België via de kabel, de ether en de schotel. In België biedt TV Vlaanderen digitale radio en televisie aan via satelliet. 

Uitstekend beeldkwaliteit

Satelliettelevisie houdt kort gezegd in dat de tv-signalen die worden uitgezonden vanuit de studio, via satellieten in de ruimte, rechtstreeks worden doorgestuurd naar de eindgebruiker zonder tussenkomst van een kabel- of telefoonbedrijf.  Via een schotel en een ontvanger kan de eindgebruiker dit signaal ontvangen.  Door deze digitale technologie en rechtstreekse verbinding is de beeld- en geluidskwaliteit uitstekend en zelfs net zo goed als op dvd!  We willen full HD en UHD beelden maar kunnen die enkel bekomen van een blu ray dvd of via satelliet.

Satelliet in huis en dit voor verschillende televisietoestellen of een enkele installatie voor een appartementsgebouw.  Dit alles is mogelijk en verzekert u van een digitale beeld- en klankkwaliteit.  Tevens kunt u genieten van een prachtige high definition beeldkwaliteit.  Het perfecte beeld waar we al zo lang op wachten voor onze grote schitterende led-schermen en projectoren.

Hebt u vragen voor uw satellietproject te Oostende en omstreken?  Spring dan gerust eens binnen bij Klank- en Beeldstudio Vanden Bussche.  Wij helpen u graag verder.

Merken

 


Lees meer

ma  -  za  :  09u30  -  12u00  &  13u30  -  18u00   //   wo   -   zo  :  gesloten

Contact

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche       Torhoutsesteenweg 88C        8400  -  Oostende        België        Ligging
Tel :+32 59 70 50 62             info@vanden-bussche.be        BTW BE0413 604 832