Menu

TV trends

A- A A+

Met de Loewe OLED  begint een nieuw tijdperk voor het tv-kijken, met kleuren zo intens als het leven zelf. Met contrasten die sprekender zijn dan ooit tevoren. Op een scherm dat dunner is dan een smartphone dankzij de OLED-technologie . Een randloze, minimalistische look en intelligente bediening.

Design. Kwaliteit. Uniek geluid. Dit alles in één televisie! Het superdunne scherm waarbij je kan kiezen tussen verschillende opstellingen muurbevestiging - tafelstand of vrijstaande opstellingen...

Loewe Bild 3 Ultra HD OLED Tv  -  Loewe Bild 4 Ultra HD OLED  Tv - Loewe bild 5 Ultra HD OLED Tv - Loewe bild 7 Ultra HD OLED Tv

Loewe Bild5 - Loewe Bild7

De Loewe ULTRA Hd schermen zoals Loewe Bild 1 - Loewe Bild 3 en Loewe Bild 5 is voor designliefhebbers die veel onderweg zijn en flexibel willen zijn. Puristen, die dol zijn op hightech en kwaliteit. ze zijn regelrechte krachtpatsers, perfect verbonden – voor de grootst mogelijke vrijheid. Uw entertainment-hoofdkwartier voor thuis. Doordacht tot in de details. Modern en individueel dankzij talloze materiaal-, kleur- en plaatsingsopties. 

 Made in Germany with love 

  

Klik hier om de recentste actiefolder ivm de wereldbeker voetbal en alle andere sportevenementen te ontvangen.

Klank- en Beeldstudio Vanden Bussche staat klaar om u hierin wegwijs te maken alsook  het naadloos integreren in uw leefruimte.

Minder kabels, toestellen en afstandsbedieningen dankzij  TELENET zonder digibox

 

Merken


Lees meer

ma  -  za  :  09u30  -  12u00  &  13u30  -  18u00   //   wo   -   zo  :  gesloten

Contact

Klank- & Beeldstudio Vanden Bussche       Torhoutsesteenweg 88C        8400  -  Oostende        België        Ligging
Tel :+32 59 70 50 62             info@vanden-bussche.be        BTW BE0413 604 832