ARCAM

Arcam bestaat om één eenvoudige reden: om het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen, of het nu gaat om films of het weergeven van uw favoriete muziek

Arcam is een gerenommeerde audiofabrikant, gevestigd nabij de beroemde universiteitsstad Cambridge.

Trouwe muzikale vreugde

Arcam producten leveren een uitzonderlijk goede geluidskwaliteit en zijn tegelijkertijd stijlvol, maar ingetogen.

Arcam bestaat om één eenvoudige reden: het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen, of het nu gaat om films of favoriete muziek. Of ze nou reizen, werken of spelen, mensen moeten overal kunnen geniet van muziek uit een hele reeks bronnen.

Arcam bewijst dat no-nonsense engineering wonderen kan doen als het gaat om het tot leven brengen van muziek en films. Hoe beter het systeem is, hoe meer muziek je hoort.

Arcam – Bringing music and movies to life.

Arcam biedt een breed aanbod aan versterkers. Uniek is de klasse G technologie, waarbij alles draait om het leveren van de hoogste audio kwaliteit. Muziek zit wat dat betreft in het DNA van elke Arcam versterker en wordt weergegeven met alle detail dat het in zich heeft: precies zoals de muzikant het heeft bedoeld.

Arcam heeft op home cinema gebied prachtige oplossingen: AV receivers en een Blu ray speler van de beste kwaliteit. Arcam focust in de eerste plaats op geluidskwaliteit, niet alleen in surround, maar ook in stereo. Arcam heeft alles in huis om zelfs de meest verwende film- en muziekliefhebber omver te blazen.

Overige merken
Arcam surroundversterker
Arcam surroundversterker
Integra Surroundversterker
Arcam
Arcam

Vragen over versterkers?

Kom langs