Beeld

"De televisie speelt een belangrijke rol in de meeste huiskamers. Bij Vanden Bussche luisteren we graag naar uw verhaal, zodat we samen de perfecte televisie voor u kunnen vinden.

Ontdek bij ons de nieuwste LOEWE OLED-schermen met verbluffende 4K- en UHD-beeldkwaliteit. Maar dat is niet alles. We hebben ook een uitgebreide selectie van projectieschermen, perfect voor een meeslepende bioscoopervaring in uw eigen huis. Geniet van indrukwekkende beelden op groot formaat die u volledig onderdompelen in uw favoriete films en shows.

En als u op zoek bent naar geavanceerde interactieve mogelijkheden, hebben we ook een breed scala aan touchscreenschermen. Deze bieden een intuïtieve bediening en kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals presentaties, educatie of gewoon voor uw gemak en plezier.

Bovendien zijn we gespecialiseerd in domotica en home-entertainment. Als u van technische snufjes houdt, kunnen we u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en integratiemogelijkheden. Creëer een slimme en geautomatiseerde omgeving in uw huis, waarbij uw LOEWE-televisie, Vivitec-touchscreen en projectiescherm naadloos worden geïntegreerd.

Heeft u (ver)bouwplannen? Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen. We kunnen u adviseren over de benodigde infrastructuur, zoals leidingen en bekabeling, om uw droominstallatie probleemloos te realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze toonzaal, waar u zelf de verschillende mogelijkheden kunt ervaren. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw thuisbioscoop en interactieve schermbehoeften."

Televisie kopen Oostende : LOEWE.

Televisie kopen Oostende : LOEWE. TV home entertainment ' Made in Germany ' televisies. Met één druk op de knop films, series en games oproepen op het homescherm van uw LOEWE. televisie.

Lees meer

Videoprojector / beamer kopen Oostende

Videoprojector / beamer ? Haal de bioskoop in huis met projectie op groot scherm in uw huiskamer, mancave, homecinema,...

Lees meer

Touchscreens voor presentatie's

Touchscreens voor presentaties - Interactieve schermen. U toont, schrijft en tekent op uw scherm en deelt deze info met de deelnemers.

Lees meer

Televisie met kaart Telenet

Met TV met een kaartje geniet je van haarscherp beeld en glashelder geluid, zonder decoder. Met je vertrouwde afstandsbediening zap je vlot door het ruime aanbod van zender

Lees meer

Over ons

Bij Vanden Bussche klank - beeld - domotica maken wij u wegwijs in de wereld van hifi, multimedia en technologie.

Vanden Bussche is gespecialiseerd in totaalconfiguraties. Wij adviseren u van A tot Z