Bluesound gamma

Overal muziek streamen?

Bluesound

Bluesound is een bekroond draadloos hi-res geluidssysteem waarmee je muziek kan afspelen in elke kamer in je hele huis. Kies muziek van je favoriete streamingservice of uit een muziekbibliotheek die is verbonden met je thuisnetwerk.

Bluesound is een multiroomsysteem .

Het klinkt geweldig, of je nu een compacte draadloze luidspreker zoekt, beter geluid uit de TV of een compromisloze hifi-oplossing.

Bluesound op je installatie – de perfecte oplossing

Er gaat eigenlijk niets boven een echte installatie met echte hifi-luidsprekers – zeker niet als je voor het allerbeste geluid gaat. Hier kun je kiezen uit stereoversterkers en of surroundreceivers van NAD, met geïntegreerde BluOs

En als je al een installatie hebt, dan sluit je er gewoon een Bluesound Node of Bluesound Vault muziekstreamer aan en je kunt genieten van muziek met echte hifi-kwaliteit.

Bluesound compact - aansluiten

Als je zo weinig mogelijk kabels wilt, stuurt de compacte Bluesound Powernode moeiteloos een paar echt goede hifi-luidsprekers aan.

Dan krijg je niet alleen een schitterend geluid, maar ook de eindeloze mogelijkheden van Bluesound. Zo heb je het beste van twee werelden. En iedereen in het hele gezin kan alles aansturen en regelen met zijn of haar eigen Bluesound-app.

Bluesound Draadloze luidspreker – simpel en flexibel

Bluesound heeft draadloze luidsprekers voor grote en kleinere kamers. De compacte Bluesound Pulse Flex heeft zelfs als optie een batterij, zodat je ook draadloos muziek kunt luisteren in de tuin of op andere plekken waar je niet direct een stopcontact bij de hand hebt.

De grotere modellen – de Bluesound Pulse Mini 2i en Bluesound Pulse 2i – gaan harder en hebben een verrassend vol geluid, bijvoorbeeld voor in de keuken, werkkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Bluesound voor de TV – een exclusieve ervaring

Bluesound heeft natuurlijk ook een paar schitterende oplossingen voor je TV.

De PULSE SOUNDBAR behoort tot de betere soundbars ter wereld en zit boordevol exclusieve hifi-oplossingen.

Met één enkele HDMI-kabel krijg je automatisch het allerbeste digitale geluid direct uit de TV, en kun je het systeem natuurlijk ook uitbreiden met draadloze achterluidsprekers en een subwoofer voor een echt indrukwekkend geluid.

Met de Bluesound soundbar kun je het volume regelen met je bestaande TV-afstandsbediening. Je hoeft alles maar één keer te installeren en hebt er daarna geen omkijken meer naar!

Bluesound Hifi voor een draadloze generatie

Om aan de slag te gaan met Bluesound heb je een smartphone, een bekabeld of draadloos netwerk (Wi-Fi) en al dan niet een streamingservice nodig (bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Quobuz, Napster, Deezer).

Je kiest de muziek direct met de Bluesound-app, of je nu naar internetradio of naar een streamingservice wilt luisteren.

En als je dat allemaal hebt, kies je gewoon een Bluesound-oplossing die bij je past – je kunt alles namelijk combineren zoals jij dat wilt.

Als muziekliefhebber je cd-collectie digitaliseren ? Dat kan !

Wees gerust: je hoeft geen computerfanaat te zijn. Via de Bluesound Vault kan je jouw favoriete cd's digitaliseren zonder kwaliteitsverlies.

Klik op de hoes in de app en je gewenste album begint te spelen. De ideale oplossing voor al je special editions die niet vindbaar zijn op de streamingsite's

Hieronder tref je de volledige brochure van Bluesound.

Bluesound Node2I
Bluesound Powernode 2I HDMI - Gato FM15 - Opendeur Design Oostende
Bluesound Pulse2I
Bluesound Pulse Flex2I
Bluesound Pulse Mini2I
Bluesound

Hoe kan u overal in uw huis naar muziek luisteren?

Vraag het ons