BluesoundBluesound : streaming audio voor alle situaties

Bluesound

Muziek voor Meerdere Kamers. De Hi-Res Manier. Bluesound is een bekroond draadloos hi-res-geluidssysteem waarmee u muziek kunt afspelen in elke kamer in uw huis. Kies muziek van uw favoriete streaming-service of van een muziekbibliotheek die is aangesloten op uw thuisnetwerk. Bepaal waar, op welk volume en wanneer muziek wordt afgespeeld met een gratis BluOS-app voor uw smartphone, tablet of desktopcomputer. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​helder en gedetailleerd geluid te krijgen dat alleen een systeem met audiofiele kwaliteit kan leveren. Dat is het HiFi-leven.

Bluesound : Multiroom audio overal in huis.Bluesound node : netwerkspeler aan te sluiten op versterker.Bluesound node : netwerkspeler aan te sluiten op versterker.Bleusound Powernode : netwerkspeler met ingebouwde versterker.Bleusound Powernode : aansluitingen netwerkspeler met ingebouwde versterker.Bleusound Powernode : speaker voor streaming audio.Bleusound Powernode : bovenaanzicht speaker voor streaming audio.Bluesound Flex : compacte speaker voor streaming audio.Bluesound Flex : achterzijde compacte speaker voor streaming audio.Bluesound Soundbar : soundbar met streaming audio ingebouwd ook uitbreidbaar naar surroundBluesound Soundbar : met pootjes kan ook aan de muur worden gemonteerdBluesound Vault : mediaplayer met ingebouwd ripstation.

U kunt muziek afspelen in uw hele huis met het Bluesound draadloos high-res audiosysteem. Bluesound is reeds verschillende malen bekroond met internationale prijzen. Speel uw muziekbibliotheek af die op uw netwerk is aangesloten of kies uw favoriete streamingsdienst. Kies waar en wanneer u muziek afspeeld en dit alles via de gratis BluOS-app voor smartphone, tablet of desktopcomputer. Dankzij een systeem dat echte audioliefhebbers op waarde weten te schatten, is het nu makkelijker dan ooit om het heldere geluid tot in de details te beluisteren. Dat is leven in hifi.

Bekijk meer info op Bluesound.com

Vragen over onze oplossingen?

Contacteer ons