Muziek onderweg of thuis, genieten waar u wenst.

Hoofdtelefoon

Muziek onderweg of thuis, genieten waar u wenst.

Gedreven door onze passie voor muziek namen we ons voor om met onze hoofdtelefoons te doen wat we eerder met onze luidsprekers deden. De hoofdtelefoon DALI IO is een natuurlijk klinkend product dat superieure muzikale prestaties levert in vergelijking met de gevestigde concurrentie. De hoofdtelefoon IO is in essentie een setje draagbare Hi-Fi luidsprekers dat op je hoofd rust, en je in staat stelt om het authentieke DALI geluid met je mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken

De hoofdtelefoon DALI IO’s zijn een echt DALI product, ontworpen en ontwikkeld volgens dezelfde basisprincipes en met dezelfde aandacht voor detail als elke andere DALI luidspreker. Dat betekent dat elk component uniek is en voldoet aan de hoogste eisen voor ontwerp, duurzaamheid, comfort, functionaliteit en - het allerbelangrijkste - geluidskwaliteit. We hadden een duidelijk doel; onze hoofdtelefoons moesten de best mogelijke geluidskwaliteit bieden en moesten extreem comfortabel zijn om te dragen - zelfs bij urenlang gebruik.

AUTHENTIEKE DALI GELUIDSKWALITEIT

Ervaar de luxe van ongelimiteerde muziek. Met de DALI IO wilden we muziek precies zo weergeven als de artiest hem bedoelde - en dat bereikten we door lage vervorming en minimale kleuring. De IO’s hebben een natuurlijke en transparante klank die nooit vermoeit, met een geluidsbeeld dat een open hoofdtelefoon benadert en zo de grenzen van draadloze portable hoofdtelefoons wil verleggen. Ze zijn gemaakt voor lang luisteren, met ultiem geluidscomfort en een robuust ontwerp.

DAGELIJKS GEBRUIK

DALI IO hoofdtelefoons zijn ontworpen met dagelijks gebruik in gedachten, en ze zijn getest om alle uitdagingen in het echte leven te kunnen weerstaan. Zo kunnen de oorschelpen bijvoorbeeld 90 graden naar beide kanten draaien, om ze plat en compact op te kunnen bergen, of om comfortabel om de nek te hangen

Hoofdtelefoon DALI IO-4

Dali IO-4 is een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met 60 uur batterijduur - en daarmee de beste in zijn klasse. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid.

Hoofdtelefoon DALI IO-6

Dali IO-6 is een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse.

De hoofdtelefoons DALI IO-4 en DALI IO-6 zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken

Afwerkingen

  • CHALK WHITE
  • ARMY GREEN
  • CARAMEL WHITE
  • IRON BLACK
Dali IO4
Dali IO6
Dalio IO 4 black
Dali IO4
Dali IO6