Hoofdtelefoon

Muziek onderweg of thuis, genieten waar u wenst.

DALI IO-4

Dali IO-4 is een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met 60 uur batterijduur - en daarmee de beste in zijn klasse. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid.

DALI IO-6

Dali IO-6 is een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse.

De DALI IO-4 en DALI IO-6 zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken

Afwerkingen

  • CHALK WHITE
  • ARMY GREEN
  • CARAMEL WHITE
  • IRON BLACK

SENNHEISER RS 5000

De Sennheiser RS 5000 is een hoofdtelefoon speciaal ontwikkeld voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies.

De elegant ontworpen RS 5000 is een intelligent luisterapparaat waarmee u uw televisiegeluid weer naar uw hand en oor zet. Zo hebt u de keuze uit drie verschillende luisterprofielen voor een optimale klank. De luisterprofielen zijn heel bewust gebaseerd op de meest voorkomende verschijnselen van gehoorverlies die als eerste in het leven worden waargenomen. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met name bij een matig gehoorverlies zal dit een verlichting zijn voor de gebruiker en kan men weer ongestoord genieten van elke dialoog.

Met zijn baanbrekende draadloze digitale technologie, zijn intuïtieve gebruik, zijn absolute draagcomfort en zijn batterij met lange levensduur garandeert de RS 5000 een hoogst genietbare televisiesound.

Dali IO4
Dali IO6
Sennheiser RS 5000
Dalio IO 4 black