Kwalitatieve audio: Gato Audio

Kwalitatieve audio: Gato Audio biedt elektronica en luidsprekers van de hoogste standaard van esthetische, technische en geluidskwaliteit.

Kwalitatieve audio: Gato Audio mag niet het bekendste audio merk zijn, doch het merk van net buiten Kopenhagen pronkt wél met een zeer uitgebreid assortiment van luidsprekers, versterkers en bronnen.

Kwalitatieve audio: Gato Audio toestellen hebben een heel eigen design die echt de aandacht weten te trekken. Het is een designtaal die merkwaardig genoeg een zware, solide bouwkwaliteit weet te huwen aan bolle, sierlijke lijnen. Er is niets anders op de markt waarmee je het kunt vergelijken. Toch schuilt er veel power in zijn fraai getekende behuizing.

De geïntegreerde Gato Audio versterker DIA-250S en Dia-400S staan samen met de Gato Audio FM30 en FM50 in onze showroom opgesteld.

Als bron werd gekozen voor een Bluesound Node.

Wens je een demo ? Geef een seintje , wij maken er een beleving van !

  • Deze vernieuwde en verbeterde versie van de DIA-250 is in staat te concurreren met versterkers van meerdere malen zijn prijskaartje. En volume.
  • Gato Audio DIA-250S is een erg slank en mooi afgewerkt apparaat dat bijzonder veel te bieden heeft.
  • Het is niet alleen een krachtige en zeer muzikale versterker, maar ook een uitstekende DA-converter en Bluetooth aptX-ontvanger.
  • Het royale vermogen van 2x250 Watt/8ohm is ruim voldoende om bijna iedere luidspreker aan te sturen met een verfijnd en warm geluid dat doet denken aan buizen, maar met veel meer power en controle.
  • Hiervoor zorgt de zeer effeciënte class D-versterkertechnologie.

ook demo van Gato Audio versterker Dia-400S - luidsprekers Gato FM50, FM15 en FM8

Blader eens in de Gato Audio Produkt Cataloog

Gato CDD-1 AE
Gato FM30
Gato FM8 - Gato FM12 - Gato FM15 - Gato FM30 - Gato FM50

Kom eens 'proeven' van de kwaliteit van Gato Audio

Contacteer ons