Kwalitatieve HDMI kabel

Kwalitatieve HDMI kabel

Kwalitatieve HDMI kabel de belangrijke link tussen uw scherm en speler.

Kwalitatieve HDMI kabel (High defnition Media Interface) Gewoon maar een verbinding?

Kwalitatieve HDMI kabel bij het beeldscherm of projector?

De dag van vandaag worden ongeveer 30,000,000 beeldpunten 60 keer per seconde ververst. Om nog niet van het meegaande surround geluid te spreken

We staan er niet bij stil welke technologie zich voor onze ogen afspeelt

Je kan nu streamen in 4K , binnenkort in 8K .

Verpruts het niet onderweg, geef dat beeld en geluid de kans om het beste van zichzelf te geven, immers de zwakste schakel,,,,,

Dompel jezelf onder in de verbluffende schoonheid van high definition zoals het bedoeld was. De bekroonde HDMI®-kabels van Wireworld worden algemeen beschouwd als referentiestandaarden voor video- en audiogetrouwheid. Deze kabels zijn nauwkeurig ontworpen en gebouwd met de beste materialen, waaronder de exclusieve ultrastille COMPOSILEX®-isolatie, en leveren kristalheldere definitie en levendige kleuren. Elk model overtreft de officiële HDMI-specificaties en ondersteunt de nieuwste Premium/4K- en Ultra/8K-functies.

Kwalitatieve HDMI kabel voor 9 meter en langere lengtes zijn Wireworld Sphere en Radius HDMI-kabels voorzien van HD-Bridge actieve technologie, die gebruik maakt van een state-of-the-art chipset met exclusieve adaptieve mogelijkheden om de prestaties en systeemcompatibiliteit te maximaliseren.

Kwalitatieve HDMI kabel Wireworld Silver Sphere en Stellar maken gebruik van superieure ontwerpen en componenten om het ultieme in 8K-beeldvorming en levensecht geluid te bieden.

Kwalitatieve HDMI kabel Leg nu de kabel van morgen!!

Eens de wand of plafond dicht zijn het vaak dure ingrepen achteraf

Belangrijkste kenmerken van de verschillende types HDMI kabel :

 • Kwalitatieve HDMI kabel : Silver Sphere 8K
  Silver Sphere maximaliseert de prestaties van Ultra/8K-verbindingen met Wireworld's exclusieve Uni-Path interne structuur, zilverkleurige zuurstofvrije koperen geleiders, zelfsluitende HD-Grip pluggen en ultrastille COMPOSILEX 3-isolatie. Deze geavanceerde functies verbeteren de geluids- en videokwaliteit en ondersteunen de gegevenssnelheid van 48 Gbps die nodig is voor de meest veeleisende toepassingen van de volgende generatie, waaronder 8K, Dynamic HDR, 64 Bit Deep Color en HDCP2.3.
 • Kwalitatieve HDMI kabel : Sphere
  Met exclusieve Uni-Path geleidergeometrie, ultrastille COMPOSILEX 3-isolatie en HD-Bridge Active Technology*in lengtes van 9 meter en hoger biedt Sphere onberispelijke videoprestaties en betrouwbaar in een verrassend flexibele kabel. DPL 18Gbps-certificering zorgt voor ondersteuning voor alle HDMI Premium-functies, terwijl de verbeterde afscherming van het Uni-Path-ontwerp ruis en verlies minimaliseert voor superieure audio- en videokwaliteit.

  BELANGRIJKE INSTALLATIE OPMERKING: Langere lengtes zijn uitgerust met een USB-dongle. Deze moet worden aangesloten op de USB-poort aan de achterkant van uw televisie.
 • Kwalitatieve HDMI kabel : Radius
  Een ronde HDMI-kabel van topkwaliteit met zuurstofvrije koperen geleiders die de strenge DPL 18 Gbps-tests overschrijdt, waardoor compatibiliteit met alle HDMI Premium-functies wordt gegarandeerd, waaronder 4K / 60 fps, 4: 4: 4 kleuren, HDCP2.2, 3D en HDR. De 9m/30ft en langere lengtes maken gebruik van HD-Bridge Active Technology voor superieure beeldkwaliteit en systeemcompatibiliteit.

  BELANGRIJKE INSTALLATIE OPMERKING: Langere lengtes zijn uitgerust met een USB-dongle. Deze moet worden aangesloten op de USB-poort aan de achterkant van uw televisie.
 • Kwalitatieve HDMI kabel : Ultraviolet 7
  Het innovatieve Symmetricon-ontwerp van Wireworld met verzilverde OFC-geleiders biedt de voordelen van een lager verlies en een bredere bandbreedte dan conventionele HDMI-kabels. Ultraviolet 7 verbetert de helderheid en dynamiek van surround sound, terwijl het beelddetail, de kleurintensiteit en het contrast verbetert.
 • Kwalitatieve HDMI kabel : Chroma 7
  Het platte Symmetricon-ontwerp maakt Chroma 7 veel flexibeler dan andere HDMI-kabels met oversized 24 gauge geleiders. Samen met extreem laag signaalverlies isoleert dit ontwerp ook de signaal- en voedingsgeleiders om ruis te verminderen, voor aanzienlijke upgrades in video- en geluidskwaliteit.
 • Kwalitatieve HDMI kabel : Island 7
  Deze zeer dunne en flexibele platte kabel lost een breed scala aan installatie-uitdagingen met gemak op. Island biedt ook de lonende prestatievoordelen van wireworld's Symmetricon-ontwerp tegen de prijs van standaardkabels.
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Island
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Chroma
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Ultraviolet
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Stellar Fiber Optic 8k
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Radius
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Sphere
Kwalitatieve HDMI kabel : HDMI kabel Wireworld Silver Sphere 8k