LOEWE. bild 5

warmte - thuis - comfort - hightech met een ziel

LOEWE. bild 5

Verrassend aanpasbaar

Warmte, thuis, comfort – hightech met een ziel. Een prikkelende mix: state-of-the-art-OLED-technologie geïnspireerd door de retrostijl van de sixties.

Als contrast met het futuristische ultraplatte beeldscherm koos Bodo Sperlein, Creative Director van Loewe, voor één van de oudste designmaterialen: hout. U kunt verschillende modules en opstelvarianten individueel combineren.

De LOEWE. bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk.

 • Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om zo uw eigen droomtelevisie te maken.
  Van een op de muur gemonteerde monitorversie naar een tafelstandversie of vrijstaand toestel op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar.
  Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de LOEWE.systeemluidsprekers.
 • Het 80 watt stereogeluidssysteem met een gesloten basreflexbox zorgt voor warme lage frequenties en authentiek geluid.
  Kies individuele componenten om uw persoonlijke configuratie te maken, zoals de optionele bild 5 klang soundbar.
  Met draadloze technologie kunnen de luidsprekers en subwoofer communiceren met de televisie zonder kabels.
 • Door de geïntegreerde 5.1 audio multichannel decoder hoeft u geen extra AV-ontvanger meer te kopen.

LOEWE. bild 5.55 op eikenhouten vloerstaander
LOEWE bild 5.65 met muurbevestiging
LOEWE bild 5.55

Bekijk ook de andere types van LOEWE. bild

Klik hier