Muzikaal genot op het hoogste niveau

LOEWE. Klang S3

Loewe. Klang S3 - onbeperkte muzikale diversiteit

Loewe klang S3 , met slimme streaming systeem die zorgt voor veelzijdig luisterplezier, kristalhelder geluid en een behoorlijke muziekprestatie met internetradio, FM radio, podcast en DAB / DAB+ tuner.

- Streaming.

Speel je favoriete muziek eenvoudig en gemakkelijk: stream van Spotify, Deezer of Amazon Music, rechtstreeks naar de speaker. Of gebruik een mp3-stick in de daarvoor bestemde USB-poort.

- Groot display.

Loewe Klang S3 biedt bovenaan een buitengewoon groot display. Hierdoor kunt u de inhoud gemakkelijk lezen. De gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen.

- Bluetooth.

Loewe Klang S3 verbind je met je mobiele telefoon of tablet via bluetooth met de speaker en speel je playlist af.

- Krachtig geluid.

Loewe Klang S3 zorgt met de opstelling van de luidsprekers in combinatie met een basreflexbuis voor een perfect uitgebalanceerde geluidservaring van 60 watt - met sterke bassen en kristalheldere hoge tonen.

- CD drive.

Loewe Klang S3 heeft een cd-sleuf voor meer muziekplezier. Het slot-inmechanisme trekt de cd geruisloos naar binnen. Het toestel kan ook mp3-schijven afspelen.

- Smart Radio

Loewe Klang S3 biedt veelzijdig luisterplezier met internetradio en DAB / DAB + tuner. Tot 25.000 radiostations kunnen individueel worden geprogrammeerd en bieden een enorme keuze aan diverse radioprogramma's.

- Elegant en slim.

Het ontwerp is stijlvol en elegant. De behuizing van geborsteld aluminium met geprofileerde knoppen, verlichte draaiknop en het slanke silhouet maken de look compleet. Loewe klang S3 plaatst zichzelf perfect in scène met zijn afmetingen en slaat ook een goed figuur in het thuiskantoor of middelgrote woonkamers.

Loewe Klang S1 en Loewe Klang S3
Loewe Klang S3
Loewe Klang S3