Parasound

Parasound is specialist in versterkers met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.

De missie van Parasound is om geweldig geluid in verbluffende pakketten te stoppen.

Het Amerikaanse Parasound staat vooral bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van de versterkers in het assortiment.

Vier verschillende productlijnen

  • Parasound Halo, de vooraanstaande productlijn, markeert een nieuwe standaard voor geluid en stijl. Elk Halo-model heeft een ongekend aantal lovende kritieken gekregen van de belangrijkste critici in de audio- / video-industrie.
  • Parasound ZoneMaster, is een lijn met krachtige versterkers voor installatie op maat. ZoneMaster-versterkers combineren de legendarische geluidskwaliteit van Parasound Class AB met de meest betrouwbare Klasse D-voedingsmodules in de branche. ZoneMaster is de nieuwe standaard in residentiële en commerciële versterking
  • Parasound Z Custom is een lijn van ultracompacte componenten met unieke eigenschappen om veel van uw aangepaste installatieproblemen op te lossen. Ze bieden echte high-end prestaties waar de ruimte krap is.
  • Parasound NewClassic is een frisse interpretatie van de klassieke ontwerpen die al meer dan 25 jaar toprecensies en loyaliteit van klanten hebben verdiend. NewClassic-modellen leveren maximale prestaties en betrouwbaarheid "waar voor uw geld".
Parasound A23+  / P5
Parasound
Parasound Zonemaster