Stereo installatie Oostende

Met een stereo installatie genieten van een concert of van een film voor elk wat wils. Sublieme luisterervaring.

Onze kennis, jouw meerwaarde

Stereo installatie Oostende : Wij vinden keer op keer het perfecte evenwicht tussen klank en of beeld.

Dat doen we door alle toestellen en toepassingen te combineren tot een vlot systeem.

Een tv die de realiteit weerspiegelt en boxen met de beste geluidskwaliteit worden gecombineerd met verschillende multimediabronnen voor een complete ervaring.

  • De geluidsbron.
    Of het nu gaat om vinyl, CD, streaming muziek of radio, je stereo installatie Oostende set kan jouw favoriete muziek afspelen. Afhankelijk van het feit of je een liefhebber bent van vinyl, de radio altijd aan hebt staan of naar de enorme CD-collectie luistert, moet jouw stereo set over de juiste broncomponenten beschikken.
  • De versterker
    Binnen het systeem heeft de versterker voor je stereo installatie Oostende de taak om het signaal van de geluidsbron door te geven aan de luidsprekers en eventueel aan de subwoofer. Zoals zijn naam al zegt, versterkt hij het geluidssignaal
  • De luidsprekers
    De luidsprekers van je stereo installatie Oostende zorgen ervoor dat de klanken je oren bereiken. Voor het stereo beeld heb je er minstens 2 nodig. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen actief en passief.

Oplossingen op maat van professionals

Restaurant, bistro of boetiek ... muziek is sowieso een belangrijke sfeermaker in zowel horecazaken als winkels.

Wij denken mee over het aantal benodigde boxen , ideale volume en andere sfeervolle optie's. Zo verwen je klanten in een aangename beleving..

Ook in kantoorruimtes zorgen audio en beeld op maat voor een absolute meerwaarde. Verschillende volumes en bronkeuzes laten medewerkers toe om in hun kantoor muziek te beluisteren zoals zij dat willen.

Het netwerk is de ruggengraad van je hele systeem

Vandaag is stabiel netwerk de ruggengraat van alle technologie in de woning. Er wordt dikwijls een eigen betrouwbaar netwerk opgezet. Dit is de garantie op een kwalitatieve en continue beleving van het volledige stereo systeem

Kwalitatieve audio: Gato Audio

Kwalitatieve audio: Gato Audio biedt elektronica en luidsprekers van de hoogste standaard van esthetische, technische en geluidskwaliteit.

Lees meer

Bluesound

Ervaar de grenzeloze mogelijkheden van muziek met Bluesound. Dit bekroonde draadloze hi-res geluidssysteem laat je moeiteloos muziek afspelen in elke kamer van je huis. Geniet van de ultieme vrijheid om je favoriete muziek te kiezen, of het nu gaat om streaming vanuit je geliefde muziekdienst of selecteren uit een uitgebreide muziekbibliotheek die naadloos is verbonden met je thuisnetwerk. Laat de klanken je ruimtes vullen en creëer de perfecte soundtrack voor elk moment.

Lees meer

NAD

NAD opgericht in 1972 staat bovenaan het verlanglijstje van de muziek- en videoliefhebbers die hogere eisen aan de componenten van hun hifi-installatie stellen. 

Lees meer

Parasound

Parasound is specialist in versterkers met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Lees meer

ARCAM

Arcam bestaat om één eenvoudige reden: om het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen, of het nu gaat om films of het weergeven van uw favoriete muziek

Lees meer

LOEWE. Klang MR

Briljant geluid van alle kanten

Lees meer

LOEWE. KLANG

Prachtig ontworpen geluid

Lees meer

Platenspeler Pro-Ject

Graag de ervaring van de naald op uw plaat te zetten? Hier een aanbod van platenspelers.

Lees meer

Hoofdtelefoon

Muziek onderweg of thuis, genieten waar u wenst.

Lees meer

Houd u van muziek of homecinema ?

Wij zijn ervan overtuigd dat een kwalitatieve en evenwichtig samengestelde installatie kan bijdragen tot een accoustische meerwaarde

Bij Vanden Bussche klank – beeld – domotica helpen wij graag uw kleine en grote projecten te verwezelijken.

Ga terug naar onze luisteroplossingen

Klik hier