Stroomkabel/ netsnoer audio

Stroomkabel/ netsnoer audio : haal meer uit uw installatie.

Stroomkabel / netsnoer audio WIREWORLD en u vraagt zich terecht af, hoe - wat een netsnoer? Dat is toch gewoon om je toestel met het stopcontact te verbinden????? Wat maakt dat nu uit?

Stroomkabel / netsnoer audio WIREWORLD is toch niet gewoon 230V overbrengen, maar de manier waarop, bepalen in grote mate hoe de kracht van een versterker zich zal ontwikkelen of hoe een bron al zijn finesses zal ontsluieren

Stroomkabel / netsnoer audio Puur dynamisch, ontworpen om ruis te absorberen en interferentie te blokkeren.

Wireworld's innovatieve Fluxfield™-technologie met COMPOSILEX® 2-isolatie zorgt voor een verrassend levendig geluid en beeld.

In tegenstelling tot andere snoeren, werden ze ontwikkeld door directe vergelijkingen met batterijvermogen, de ultieme zuiverheid in klank en beeld. Hun elegante stekkers zijn voorzien van met zilver beklede contacten, voor de stilste verbindingen met het laagste verlies die beschikbaar zijn.

De vijf modellen verschillen in hun geleidermateriaal, omdat de vloeiendere stroom van superieure geleiders zorgt voor extra verbeteringen in de geluids- en beeldkwaliteit. De mini-netsnoeren gebruiken een eenvoudigere versie van het fluxfield-ontwerp voor componenten met een laag vermogen. Omdat ze als filters werken, bieden langere lengtes grotere verbeteringen en we raden twee meter of meer aan voor de beste prestaties.

Stroomkabel / netsnoer audio : het assortiment

 • Stroomkabel / netsnoer audio : WIREWORLD Platium Electra
  De Platinum Electra 7 illustreert wireworld's toewijding aan het produceren van 's werelds beste AV-kabels, ongeacht de kosten. Met design en materialen van het hoogste niveau produceert het het rijkste timbre en meest dramatische dynamische expressie van elk netsnoer. Geen enkel ander netsnoer produceert geluidskwaliteit zo dicht bij de referentie van een batterij voeding.
 • Stroomkabel / netsnoer audio : WIREWORLD Silver Electra
  Met ultrazuivere OCC -7N met zilver beklede koperen geleiders die de resolutie verhogen, biedt Silver Electra 7 neutrale toonkwaliteit met dynamiek en driedimensionale beeldfocus die alleen door de Platinum Electra wordt versterkt.
 • Stroomkabel / netsnoer audio : WIREWORLD Electra
  Electra 7 combineert de unieke voordelen van Fluxfield-technologie met het best beschikbare OCC-7N-koper en levert dramatische verbeteringen in helderheid en beeldfocus die een geweldig systeem kunnen transformeren in een systeem dat echt uitzonderlijk is.
 • Stroomkabel / netsnoer audio : WIREWORLD Aurora
  Door zilver toe te voegen aan het Stratus 7-ontwerp, biedt Aurora 7 een grotere verfijning in toonkwaliteit en beeldprecisie. Aurora 7 biedt een geweldige manier om de prestaties van AV-systemen uit het middenbereik te verbeteren.
 • Stroomkabel / netsnoer audio : WIREWORLD Stratus
  Stratus 7 is een perfecte keuze voor muziek op instapniveau en AV-systemen en brengt verrassende verbeteringen aan in helderheid en dynamische impact. Het Fluxfield-ontwerp met COMPOSILEX 2 absorbeert ruis en dubbele schilden elimineren elektromagnetische interferentie.

Stroomkabel / netsnoer audio WIREWORLD - klinkt vreemd, inderdaad, we kunnen er pagina's theorie over schrijven, maar de kortste weg is gewoon binnenkomen en een demonstratie mee beleven

https://www.wireworldcable.com/power-conditioning-cords.html

Stroomkabel/ netsnoer audio : Wireworld Stratus
Stroomkabel/ netsnoer audio : Wireworld Aurora
Stroomkabel/ netsnoer audio : Wireworld Electra
Stroomkabel/ netsnoer audio : Wireworld Silver Electra
Stroomkabel/ netsnoer audio : Wireworld Platium Electra