Televisie LOEWE. bild i Slim - Flexibel - Aanpasbaar

Televisie LOEWE. bild i

Nieuwe visuele sferen.

Dompel jezelf onder in nieuwe visuele sferen met de LOEWE bild i.


De nieuwe productlijn van LOEWE.bild i beschikt over eersteklas 4K OLED-panelen van de nieuwste generatie in de maten 65, 55 en 48 inch.

In combinatie met het nieuwe LOEWE SL7-chassis, de krachtige NT7-processor en de nieuwe Loewe os7-software is een perfecte kijkervaring gegarandeerd voor een breed scala aan inhoud, of het nu films, series, sportevenementen of videogames zijn. Tegelijkertijd kunnen gebruikers genieten van de nieuwste normen voor beeld- en geluidskwaliteit, zoals Dolby Vision™ en Dolby Atmos™.

De nieuwe LOEWE os7-software zorgt voor supersnelle toegang tot alle huidige en native geïntegreerde streamingdiensten zoals Netflix, YouTube of Amazon Prime. Niets belet u dus een perfecte serie-avond met indrukwekkend kijkplezier.
Intuïtief gebruik.
Het inschakelen van de LOEWE bild i duurt slechts vier seconden en is direct klaar voor gebruik.

Standaarduitrusting omvat de geïntegreerde harddiskrecorder LOEWE dr+ en 1 TB harddiskruimte, waardoor het gemakkelijk is om tv-programma's op te nemen. Ook de Loewe-afstandsbediening is volledig nieuw ontworpen, zodat alle features en comfortfuncties slechts met een druk op de knop verwijderd zijn.

Televisie LOEWE. bild i is uitgerust met een geïntegreerde spraakassistent,

Bluetooth en directe knoppen voor tal van streamingdiensten, is de bediening intuïtief en eenvoudig. Het nieuw ontworpen, goed afleesbare Loewe-startscherm toont in één oogopslag alle belangrijke inhoud en een bijna onbeperkte keuze aan entertainmentopties. Tv kijken, video-on-demand bekijken, naar muziek luisteren, internetten of gebruik maken van onlinediensten zijn slechts enkele van de functies die de LOEWE Smart TV probleemloos combineert en weergeeft in een eersteklas beeldkwaliteit.


Televisie LOEWE. bild i heeft onzichtbaar geluid.


De LOEWE. bild i met onzichtbaar geluid is uitgerust met twee verborgen geïntegreerde luidsprekers met een totaal muziekvermogen van 40 watt - voor een onzichtbaar maar perfect hoorbaar geluid.

LOEWE. klang bar is een optionele luidspreker met acht krachtige drivers en 80 watt totaal muziekvermogen zorgt voor een indrukwekkend stereogeluid dat naar voren straalt.

Het past discreet in de onderkant en het achterpaneel van het scherm en benadrukt het elegante design van de televisie.

LOEWE. bild i kan ook perfect worden aangevuld met de nieuwe LOEWE. klang bar5 mr active Dolby Atmos soundbar. Dit omvat de nieuwe Loewe klang sub5 modulaire subwoofer en kan worden opgewaardeerd tot een compleet all-in-one thuisbioscoopsysteem.


Televisie LOEWE.bild i met intelligent design.


LOEWE. bild i serie heeft een indrukwekkend, elegant design met veel aandacht voor detail;

Gladde, ronde vormen, een fijne akoestische stof en hoogwaardige materialen geven de LOEWE bild i een minimalistisch design dat naadloos aansluit bij elke sfeer. De elegante vormentaal onderscheidt zich van de zeer technische look van andere modellen in het Loewe-portfolio.

Het achterpaneel is bedekt met stof, net als het topmodel Loewe bild s.77. Een magnetische afdekking verbergt de talrijke aansluitmogelijkheden en eventuele kabels die in de weg kunnen zitten.

Het uitgekiende design wordt gecompleteerd door een inbegrepen hoogwaardig, draaibaar tafelonderstel in basalt grey met een geïntegreerd kabelkanaal. Met de LOEWE. bild i combineert het traditierijke merk eersteklas kwaliteit en de nieuwste technologie in een nieuwe, eigentijdse look.


Televisie LOEWE. bild i met Individuele installatiemogelijkheden.


Met zijn strakke vormgeving past de LOEWE. bild i naadloos in elk interieur. Om hun LOEWE. TV individueel in de ruimte te integreren, kunnen klanten kiezen tussen verschillende alternatieve opstellingsmogelijkheden.

  • De LOEWE. tafelstandaard i in de systeemkleur basalt grey is inbegrepen en plaatst de tv perfect op een dressoir,
  • De nieuwe en in veel opzichten flexibele LOEWE. vloerstandaard flex de Loewe bild i wordt vrij in de ruimte geplaatst, bijna zwevend, afhankelijk van de kijk hoek.
  • Bij alle standaardoplossingen kan de televisie naar wens worden gedraaid en verdwijnen vervelende kabels elegant in de verborgen kabelgeleiding.
  • Een bijzonder highlight is de nieuwe LOEWE. floor2ceiling stand in basalt grey. Deze spectaculaire installatie-oplossing in de vorm van een floor2ceiling stand is individueel in te stellen afhankelijk van de plafondhoogte met een maximum van 2,90 meter en de gewenste tv-hoogtepositie van minimaal 65 cm en beschikt tevens over een verborgen kabelmanagementsysteem .
LOEWE.Bild i
LOEWE.Bild i op tafelvoet
LOEWE.Bild i
LOEWE.Bild i wand