Televisie  LOEWE. Bild v.

Fascinerend anders. Voor iedereen die waarde hecht aan perfectie.

Televisie LOEWE. bild v

Televisie Loewe Bild V Fascinerend anders ...

Televisie LOEWE. Bild V buitengewone tv-modellen waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd. Ontdek de LOEWE. Bild V-lijn.

De nieuwste technologie en een 4K OLED-paneel met HDR10, HLG en Dolby Vision ™ zorgen voor maximaal gemak. Zoals gebruikelijk bij LOEWE., wordt elk apparaat voor levering individueel gemeten en geoptimaliseerd voor perfect kijkplezier.

LOEWE. Bild V heeft een soundbar met zes drivers en een totaal vermogen van 80 watt muziek. Deze past dankzij de basaltkleurige stoffen bekleding perfect in het woongedeelte. Duitse techniek met veel aandacht voor detail - voor fascinerende tv-momenten.

Televisie LOEWE. Bild V OLED Technologie.

OLED-technologie staat voor heldere en natuurlijke kleuren, voor perfect contrast - van het diepste zwart tot puur wit - en voor gedetailleerde scherpte, zelfs bij zeer snelle bewegingen. Naast indrukwekkend zwart en de fijnste nuances in donkere delen van het beeld, maakt de OLED-technologie van de LOEWE. Bild v een briljante kleurweergave mogelijk. Omdat tegen de pikzwarte achtergrond kleuren bijzonder helder en levendig overkomen. Dit maakt de schermen ideaal voor HDR-films en content met Dolby Vision die meer en fijnere kleuren en een groter helderheidsbereik bevatten.

Televisie LOEWE. Bild V zijn Geluidservaring.

Het krachtige stereogeluidssysteem met een gesloten basreflexbox en zes geïntegreerde drivers genereert een volumineus muziekvermogen van 80 watt. Daarnaast zorgt de soundbar voor warme lage tonen en vult hij de kamer met rijk geluid. De intelligente technologie Mimi Defined ™ herkent het beste voor de oren. Geluid en toon worden in realtime geanalyseerd en het geluid van de televisie wordt afgestemd op uw persoonlijke luisterprofiel.

Televisie LOEWE. Bild V is Opnemen - Overnemen.

LOEWE Bild V met de geïntegreerde DR + harde schijf staat niets urenlang opnameplezier in de weg. Met een opslagcapaciteit van 1 TB volgt uw LOEWE. Bild V uw schema: u kunt twee programma's tegelijkertijd opnemen en tv kijken op een ander kanaal. Het tv-programma kan worden onderbroken en op een later tijdstip worden voortgezet. Met de Loewe-app is het ook mogelijk om het programma op uw mobiele apparaat te bekijken terwijl u onderweg bent.

Voor iedereen die waarde hecht aan perfectie.

LOEWE. Bild V klanten stellen hoge kwaliteitsnormen en kiezen voor zichzelf het beste - en zijn bereid er meer voor te betalen. Het merk en de merkbelofte zijn het waard.

LOEWE bild v. op tafelvoet
LOEWE bild v. op vloerstaander

Bekijk ook de andere types van LOEWE. bild

Klik hier