Touchscreen voor presentaties

Touchscreens voor presentatie's

Touchscreens voor presentaties - Interactieve schermen. U toont, schrijft en tekent op uw scherm en deelt deze info met de deelnemers.

Op een gebruiksvriendelijke manier interactief vergaderen?

Bekijk ons aanbod aan touchscreens die perfect passen bij jouw behoeften.

In vergaderzalen of conferentie ruimtes kiest men steeds vaker voor een touchscreen voor presentaties in plaats van een projector,
Een touchscreen voor presentaties wordt steeds beter en betaalbaarder en je moet de ruimte niet verduisteren om het beeld goed te kunnen zien.

Bovendien hebben veel van die schermen nu ook ingebouwde touch functionaliteit, waarbij de gebruiker zijn verbonden pc kan bedienen vanaf het scherm of gewoon het scherm gebruiken als whiteboard.

De touchscreen voor presentaties van NovoTouch gaan nog een stap verder met een ingebouwd systeem voor draadloos presenteren.
Zo kan iedereen in de vergaderruimte zijn laptop, tablet of smartphone draadloos weergeven, tot wel 64 gebruikers tegelijk.
Geen gedoe meer met kabels doorgeven, overgangstukken voor de verschillende toestellen en het schakelen tussen inputs.

Touchscreen voor presentaties is een uniek en innovatief All-in-One-scherm dat een 4K Ultra HD IPS-ADS-technologie, draadloze samenwerking, videoconferenties en digital signage combineert. Het volledige samenwerkingspaneel van NovoDisplay is ontworpen voor huddle rooms, vergaderruimtes, receptieruimtes en hospitality. Dankzij de geïntegreerde draadloze samenwerkingsoplossing NovoConnect kunnen deelnemers aan de vergadering content vanaf elk apparaat spiegelen of draadloos delen met het NovoDisplay. NovoDisplay is zeer geschikt voor hybride vergaderingen waarbij veel videoconferentie-apps vooraf zijn geïnstalleerd. Tijdens elke inactieve tijd tussen vergaderingen kan NovoDisplay overschakelen naar de Digital Signage-modus en bedrijfs- of promotionele aankondigingen weergeven.

Touchscreen voor presentaties kan zowel in de klassieke landschaps- als in de portretmodus worden gebruikt.

Touchscreen voor presentaties is verkrijgbaar in volgende maten 43" - 55" - 65" - 77"

In dit filmpje zie je de mogelijkheden van zo een NovoTouch screen.

Bij Vanden Bussche klank - beeld - domotica maken wij u wegwijs in de wereld van hifi, multimedia en technologie.

Wij verkopen geen ingewikkelde praatjes.
Wij vertellen u op een eenvoudige manier hoe u van de beste geluids-en beeldkwaliteit in uw woning, kantoor of bedrijf kan genieten.