Loewe Klang MR | www.vanden-bussche.be

Loewe Klang MR

LOEWE. klang mr1 - mr3 - mr5 luidsprekers

Geniet van muziek - door het hele huis

Ontdek de veelzijdige geluidsdiversiteit in al uw kamers met onze nieuwste LOEWE. klang mr Series, bestaande uit de LOEWE. klang mr1, LOEWE. klang mr3 en LOEWE. klang mr5.

Dankzij onze samenwerking met DTS Play-Fi bieden we een stabiel en toekomstbestendig multiroom platform met een uitgebreide functionaliteit en ondersteuning voor diverse streamingdiensten. 

De LOEWE klang mr-luidsprekers zijn naadloos te integreren in uw bestaande multiroom-omgeving dankzij technologieën als Apple AirPlay 2 en Chromecast.

De hele LOEWE klang mr-familie is uitgerust met WDAL 2.0, waardoor de luidsprekers als draadloze satellieten met lage latentie kunnen werken in combinatie met de Loewe klang bar5 mr. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Met het krachtige geluid van 30 / 150 / 180 watt, gegenereerd door de perfect opgestelde luidsprekers en passieve radiatoren, ervaart u een gebalanceerde geluidskwaliteit met diepe bassen en kristalheldere hoge tonen.

Het glazen aanraakpaneel aan de bovenzijde van de luidsprekers biedt een intuïtieve bediening en de mogelijkheid om maximaal vijf favorieten te selecteren, ongeacht de bron. Met de DTS Play-Fi als het multiroom platform, ondersteunen we zowel Apple Home als Google Home, waardoor u tot 32 luidsprekers in het netwerk kunt aansluiten en tot 16 luidsprekers in één zone. Creëer tot 4 zones voor een ultieme audio-ervaring.

Het stijlvolle en gezellige ontwerp van de LOEWE klang mr Series omvat een glazen bovenpaneel met geïntegreerde touch-functionaliteit en verlichte status-LED, als een hommage aan het Loewe-oog. De premium akoestische stof omhult het lichaam van de luidsprekers en zorgt ervoor dat ze perfect in uw leefomgeving passen.

Geniet ook van de eenvoudige Bluetooth-connectiviteit, waarmee u moeiteloos uw mobiele telefoon aan de luidsprekers kunt koppelen en uw favoriete afspeellijsten kunt afspelen.

Met de LOEWE klang mr Series haalt u een geavanceerde, elegante en veelzijdige geluidsoplossing in huis die uw luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Ervaar geluidsdiversiteit in al uw kamers met LOEWE.